Menukort

Bagværk

Hjemmebagt kage kr. 35,-
Bolle (hjemmebagt) m/økologisk smør         kr. 25,-
Bolle (hjemmebagt) m/ost kr. 35,-
Biscotti kr. 10,-

Frokostbolle (tirsdag til fredag): 
Sybergspegepølse m/ ramsløg & timian,
Tomme de savoie, rødkitost, frisk frugt.
Hertil en valnøddebolle, økologisk rugbrød
og økologisk smør.

kr. 70,-


Frokost i weekenden

Serveres mellem kl. 12 og 13.30 lørdage og søndage

Weekendplatte: Okseinderlår fra Sybergkvæg m/
hjemmelavet kapers mayonnaise, pinjekerner,
parmesan & citronolie. Oksespegepølse
fra Sybergkvæg m/ramsløg & timian,
cantalup melon, mozarella-kugler.
Salt mandler, oliven og frisk figen.
Ost: Tomme de savoie & rødkitost.
Hjemmelavet blommechutney.
Hertil flutes, rugbrød & knækbrød

kr. 120,-

 

 

 

Børnemenu kr. 45,-
Sild m/økologisk rugbrød, karrysalat kr. 85,-
Rygeostsalat m/økologisk rugbrød kr. 45,-


Varme drikke

Kaffe m/påtår                                kr. 30,-
The kr. 30,-


Kolde drikke

Svalebajer, 33 cl  kr. 35,-
Syberg- eller Larsen-øl, 50 cl         kr. 60,-
Albani-øl, 33 cl kr. 35,-
Vin (rød/hvid), 25 cl kr. 45,-
Snaps, 3 cl kr. 35,-
Sodavand, 25 cl kr. 25,-
1 glas økologisk mælk (børn op til 12 år) kr. 5,-
Søbogaard økologisk saft kr. 30,-

 

Selskaber (min. 10 personer)

Skal bestilles på forhånd. Priser pr. person.

Kaffe og lagkage                          kr. 60,-

 

Ændringer af menukortet og priser kan forekomme.

Bestillinger på tlf. 2429 8752 (ml. 14.30 og 16.00)

 

Det sker på museet

Foredrag, udstillinger, koncerter og meget mere. 

Se kalender her
Vil du ikke gå glip af noget?

Få nyheder om kommende koncerter, foredrag, udstillingsåbninger og andet på alle Østfyns Museer.

Tilmeld