Varmt og kærligt portræt udvalgt

18. marts 2020 | Johannes Larsen Museet

Blandt 12 flotte børneportrætter har Johannes Larsen Museet udvalgt et varmt og kærligt billede til dronningen på hendes 80 års fødselsdag.

I anledning af dronningens fødselsdag bidrager hver af landets kommuner med et billede af regenten og et af kommunens vartegn. Billederne er blevet udført af elever fra landets tredjeklasser. I Kerteminde Kommune blev i alt tolv billeder udvalgt til den endelig vurdering, som vi på Johannes Larsen Museet havde æren af at stå for.

Valget faldt på et portræt af dronningen, som var udført af Laura og Kilian fra Nymarksskolen.

"Vi valgte billedet, fordi vi synes, det ligner dronningen godt. Det er et varmt og kærligt portræt og viser på fineste vis hendes imødekommenhed. Det var super svært at vælge imellem alle de flotte og herlige billeder af vores dronning", fortæller Gudrun Heltoft fra Johannes Larsen Museet.

Billedet skal nu indgå i et stort, fælles billede, som laves til dronningen i forbindelse med hendes 80-årsdag. 

Nyheder

Publikum er tilbage
2. juni 2020
Johannes Larsen Museet

Johannes Larsen Museets gæster har glædet sig til atter at kunne besøge Møllebakken. Og det har de i den grad gjort efter genåbningen af museet.

Johannes Larsen Museet genåbner 26. maj
8. maj 2020
Johannes Larsen Museet

Efter regeringens udmelding af dags dato glæder vi os til snart at kunne åbne Johannes Larsen Museet igen.

Nyt Syberg-værk til samlingen
5. maj 2020
Johannes Larsen Museet

En fornem testamentarisk gave har givet mulighed for indkøb af Fritz Sybergs værk "Sildebåde ved kajen i Kerteminde" fra 1907.

Larsens lærke fejrer Befrielsen
4. maj 2020
Johannes Larsen Museet

I en ny plakat, der snart vil kunne opleves udvalgte steder, er Johannes Larsens lærke blevet et frihedssymbol for Danmarks Befrielse i 1945.