Som uskyldige bamser

12. februar 2020 | Johannes Larsen Museet

Johannes Larsen Museet har bamsetema i vinterferien 2020, hvor der er  bamseværksted med snedker Niels Brandt.

Inspireret af udstillingen ”I kunstens bjørnetjeneste” med Niels Erik Skovballe der åbnede den 31. januar 2020, inviterer Johannes Larsen Museet indenfor i bamseværkstedet i uge 7.

Bamseværksted med Niels Brandt

Snedker Niels Brandt og hans assistenter står klar til at åbne værkstedet for alle bamseglade gæster. Her kan du kan lære at lave møbler til din helt egen miniaturebamse. Miniaturebamser, materialer og hjælp til at bygge møbler og sy puder og dyner indgår som en del af værkstedsaktiviteten. Alt hvad du skal gøre er at komme forbi og slå dig løs i bamseværkstedet den 11-13. februar kl. 11-15.

Eventyrrummet

Kig også forbi Eventyrrummet og lav din helt egen bamse-collage. Ligesom i bamseværkstedet ligger alt materiale klar til dig, så du behøver hverken medbringe bløde bamser, papir, sakse, lim eller farver. Vi har det hele.

Aktiviteten er åben i udstillingens åbningstid og gratis, når entréen er betalt (børn og unge u.18 år gratis)

Skovballes Bamser

Den fynske kunstner Niels Erik Skovballe står bag den nye udstilling ”I kunstens bjørnetjeneste” på Johannes Larsen Museet. I mange af Skovballes værker går bamsemotivet igen, og det er det, der har inspireret museets børneaktiviteter.

Om bamsen fortæller Skovballe, at bamsen ikke er noget tilfældigt valg i hans kunst, men en måde at invitere beskueren ind i værket.

”Bamsen bliver identifikationsobjektet i billedet. Når vi står over for et kunstværk, bør vi træde ind i det som en uskyldig bamse”, siger Niels Erik Skovballe.

 

Læs mere om vinterferien her.

Læs mere om Eventyrrummet her.

Læs mere om udstillingen og rundvisninger her.

Nyheder

Varmt og kærligt portræt udvalgt
18. marts 2020
Johannes Larsen Museet

Blandt 12 flotte børneportrætter har Johannes Larsen Museet udvalgt et varmt og kærligt billede til dronningen på hendes 80 års fødselsdag.

Museet holder lukket
12. marts 2020
Johannes Larsen Museet

Johannes Larsen Museet er lukket for publikum til og med 13. april, og alle arrangementer i perioden er aflyst.

Som uskyldige bamser
12. februar 2020
Johannes Larsen Museet

Johannes Larsen Museet har bamsetema i vinterferien 2020, hvor der er bamseværksted med snedker Niels Brandt.

Et liv i kunstens bjørnetjeneste
27. januar 2020
Johannes Larsen Museum

Ny retrospektiv udstilling præsenterer kunstneren Niels Erik Skovballe, som i sit hjem har skabt en uudtømmelig motivverden til sin kunst.