Fuglene trak folk til

03. oktober 2019 | Johannes Larsen Museet

Rekordmange deltog i åbningen af Fugl 2019. Det medførte travlhed i Kertemindes restauranter og på overnatningsstederne, der skulle huse de mange tilrejsende kunstnere og deres gæster.

Hele 750 gæster deltog i åbningen af udstillingen Fugl 2019 på Johannes Larsen Museet fredag den 27. september. Heriblandt størstedelen af de i alt 75 kunstnere fra hele landet, som er på udstillingen.

Fugl 2019 blev til ved et "open call", hvor kunstnere i hele landet kunne indsende bud på fuglekunst. Det gjorde rigtigt mange. Ud af de 360 kunstnere, der bød ind med værker til udstillingen, blev 75 udvalgt. Og det er deres værker, som nu kan opleves på Johannes Larsen Museet fra til og med januar 2020.

Ud af de 75 kunstnere kommer cirka 1/3 fra Fyn, 1/3 fra København og 1/3 fra resten af landet. Så til åbningen fredag den 27. september kom mange rejsende langvejs fra med familie og venner og planlagde at bruge flere dage i Kerteminde. Derfor var der fredag aften travlhed på byens restauranter, da gæsterne ankom efter ferniseringen på Johannes Laresn Museet.

 

Nyheder

Ny fugl fra Larsens hånd
4. oktober 2019
Johannes Larsen Museet

Nyerhvervet Larsen-tegning viser malerens glæde ved et lille stykke indendørs natur.

Fuglene trak folk til
3. oktober 2019
Johannes Larsen Museet

Rekordmange deltog i åbningen af Fugl 2019, og efter åbningen var der travlhed i Kertemindes restauranter og på overnatningssteder, der skulle huse mange af de tilrejsende kunstnere og deres gæster.

Og nu er HAN død!
5. september 2019
Johannes Larsen Museet

Mindeord for John Olsen ved Per Arnoldi.

Mindeord
5. september 2019
Johannes Larsen Museet

John Olsen er død. Museets direktør Erland Porsmose har skrevet et mindeord for en stor kunstner.