Fuglekunst kan også være ballet

14. august 2019 | Johannes Larsen Museet

Elever fra Den Kgl. Balletskole opfører Svanens Død og Svanernes Dans i anledning af udstillingen FUGL 2019.

I efterår 2019 er der fuglekunst på programmet på Johannes Larsen Museet. 27. september åbner nemlig udstillingen FUGL 2019, hvor 75 udvalgte danske billedkunstnere samlet gør status for, hvor dansk fuglekunst er netop nu.

Men faktisk får den performative kunst også plads på museet. For den 21. oktober vil elever fra Det Kongelige Teater Balletskolen Odense præsentere to berømte danse med fuglen som motiv.

Det drejer sig om "Svanens Død", der er en dramatisk solo fra Dyrenes Karneval af Camille Saint-Saëns, og "Svanernes Dans", der er klassisk ballet i svanekostumer til musik fra Svanesøen af Tjajkovskij og koreografi af Charlotte Khader.

Arrangementet er først og fremmest målrettet skoleklasser fra Kerteminde Kommune. Men interesserede borgere er også velkomne.

Forestillingerne er støttet af Kerteminde Kommunes eventpulje.

Læs mere om arrangementet her.

Nyheder

Fuglekunst kan også være ballet
14. august 2019
Johannes Larsen Museet

Elever fra Den Kgl. Balletskole opfører Svanens Død og Svanernes Dans i anledning af FUGL 2019.

Retur til debut-byen Kerteminde
5. juli 2019
Johannes Larsen Museet

Allerede som 25-årig fik Peter Brandes sin første separatudstilling. Stedet var Kerteminde, hvor han nu - 50 år efter - kan fejre sit 75 års jubilæum med en stor og anmelderrost udstilling.

Myterne er rygraden i vores kultur
25. juni 2019
Johannes Larsen Museet

Peter Brandes trækker på både egyptiske, græske, kristne og nordiske myter i sin store, aktuelle udstilling på Johanne Larsen Museet.

International trækfugledag
2. maj 2019
Johannes Larsen Museet

Oplev trækfugle i naturen og på kunstmuseet på Den Internationale Trækfugledag den 11. maj, der for første gang ihukommes på Fyn.