Rundviserne opruster

15. januar 2016 | Johannes Larsen Museet

Arne Haugen Sørensen: Leda bag svanens vinge. 2008. Akryl på lærred. 161x129,5. Tilhører kunstneren.

Flere rundvisninger skal imødekomme stort fremmøde fra publikum.

Johannes Larsen Museets nye særudstilling ”Arne Haugen Sørensen. Lys og mørke” er kommet rigtig godt fra start. Mere end 300 gæster mødte op til ferniseringen; og til arrangementet torsdag den 14. januar var langt over 100 gæster med rundt i særudstillingen, mens mere end 200 var mødt op til det efterfølgende kunst- og koncert-arrangement med trompetist Dorthe Zielke og organist Søren Johannsen i Kerteminde Kirke.

En injektion med paradis

Også anmelderne kan lide udstillingen: "Det er en overvældende udstilling. Jeg var ikke færdig med den, da jeg forlod den", skriver Claus Grymer fra Kristeligt Dagblad, og Malene Birkelund fra Fyens Stiftstidende fortæller at hun har det "som får jeg en injektion med paradis sprøjtet direkte i årerne".

Dygtige formidlere klar til at tage imod

Derfor opruster vi museet nu mere flere introduktioner til særudstillingen i hele udstillingsperioden frem til 13. marts 2016. Der vil således være en introduktion til særudstillingen alle lørdage kl. 11 og søndage kl. 14, hvor en af museet dygtige formidlere vil stå klar til at tage imod. Introduktionerne er gratis, når entreen er betalt.

Læs mere om udstillingen her.

Arne Haugen Sørensen. Lys og mørke
Køb udstillingskataloget

120 sider og næsten 100 store illustrationer. Kan bruges både før og efter et udstillingsbesøg.

Se mere
Spis farverne

Vi har ladet os inspirere af Arne Haugen Sørensens farver til en lækker salat og en dejlig suppe.

Tjek Kaffehuset