Job på museet

Museumsinspektør til Johannes Larsen Museet

Østfyns Museer søger en museumsinspektør, der som leder af Johannes Larsen Museet kan stå i spidsen for et museum med en helt særlig profil.

Lederens primære opgave bliver at videreudvikle museet som et dynamisk og attraktivt besøgssted. Som afdelingsleder ved Johannes Larsen Museet vil den foretrukne ansøger have direkte reference til museumsdirektøren for Østfyns Museer.

Stillingen ønskes besat med en kunsthistoriker, gerne med relevant museumserfaring, idet en væsentlig del af vedkommendes arbejde vil blive tilrettelæggelse og gennemførelse af skiftende udstillinger. Der vil blive lagt vægt på egenskaber som samarbejdsevner, lederegenskaber og engagement.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Uddybende oplysninger kan fås på museets hjemmeside www.ostfynsmuseer.dk samt ved henvendelse til museumsdir. Erland Porsmose.

Tiltrædelse pr. 1.1. 2019 eller snarest derefter.

Ansøgning til: Østfyns Museer, Strandgade 7, 5300 Kerteminde, tlf. 6532 3727 johanneslarsenmuseet@ostfynsmuseer.dk, senest den 1. december 2018.

Nyheder

Fuglekunst til tiden - open call
15. november 2018
Johannes Larsen Museet

Ny udstilling tager pulsen på fuglen i kunsten, og Johannes Larsen Museet opfordrer kunstnere til at byde ind.

Johannes Larsen Museet skal have ny leder
7. november 2018
Johannes Larsen Museet

Mette Ladegaard Thøgersen skal fremover være leder af Nyborg Slot og Borgmestergården i Nyborg.

Udvidet menu i Kaffehuset
25. oktober 2018
Johannes Larsen Museet

Vores udvidede og nyrenoverede Kaffehus åbnede forrige lørdag op til efterårsferien, og virkelig mange gæster har været forbi for både at se og smage.

Omtale af Kultur på Recept i Helse
23. oktober 2018
Johannes Larsen Museet

Læs om Kultur på Recept i magasinet Helse